Заклучување на приколката во „облак“ Трговија

2022-07-12



Ningbo Hengda Die-casting Lock Factory го започна облакот за надворешна трговија за да ја промовира трансформацијата на традиционалната надворешна трговија за да создаде можности.

 

Ningbo Hengda Die-casting Lock Factory работи напорно и е добра во наоѓање можности, негување нови можности, создавање виталност, активно прифаќање нова технологија, нови начини, отворање нов свет на живописни практики.

 

Официјално лансиран облак во март 2022 година, облакот на индустријата за надворешно-трговска индустрија на фабриката за леење брави Ningbo Hengda, трговијата со „облак“ ќе ни помогне да ја стабилизираме надворешната трговија со бравата на приколката, развојот на пазарот „онлајн“ на надворешната трговија и да додадеме нова платформа за нас.

 

„Додека насоката е правилна, дури и ако ефектот не е очигледен во моментот, вреди да се проба. Претседателот Ванг ги предложи насоките.

 

Времето е кратко, Расположението на искусниот продавач е непријатно, но ентузијазмот на сите е сè уште многу висок, подготвени се да го пробаат овој нов маркетинг начин, ќе направиме добра работа во индустријата на компанијата, маркетинг и други сеопфатни анализи на податоци за да се добие нов прираст.

 

Ningbo Hengda Die-casting Lock Factory беше сведок на „растот“ на бравата на приколката, исто така беше сведок на еволуцијата на надворешната трговија на компанијата за брава за приколки повеќе од 30 години.

 

Како водечки производител и продавач на брави за приколки, ние продолжуваме да ја градиме страста на нашиот основач за иновации, квалитет и привлечна вредност во нашите проширени линии на безбедносни решенија.

 

Каде и да одите, Trailer Hitch Lock ве заштитува. Заштитете го вашиот брод, кампер или ATV.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy