RAMBLER БАРАЧКА ЗА ВЛЕЧЕЊЕ

2023-06-15

Направете го вашето RV и влечното возило побезбедно така што ќе ги држите цврсто заклучени со овој комплет за заклучување на шипката за влечење. Како и клиновите за кука, овие брави се дизајнирани да се вметнуваат во точките за поврзување на шипката за влечење, прицврстувајќи ги приклучоците на јазичето за прицврстување на шипката за влечење и поврзувањето на стеблото на шипката за влечење соRV кука.


Овие брави за кука ви овозможуваат да го заклучите поставувањето за влечење на гумен чамец, спречувајќи кражба и мешање во вашата рамна врска за влечење кога сте далеку од вашите возила. Овој комплет брава со кука вклучува три брави. Секој има дизајн на мрена. Две брави доаѓаат со дијаметар од 1/2" иглички за да се вклопат во приклучоците на јазичето за прицврстување. Другата брава има дијаметар од 5/8" за да го прицврсти 2" држачот на шипката за влечење во ресиверот. Бравите за кука за мрена се состојат од игла со две завршни капачиња и тркалезен механизам за заклучување. Тие се управуваат со клуч и се активираат со едноставно вртење од 1/4. Доаѓаат и со водонепропустливо капаче за прав за да ги чуваат елементите и да се спречи корозија. Сите брави се подеднакво клучени за максимална погодност.вклучени се 2 клучеви.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy