Што е со фабриката за заклучување на Ningbo Hengda?

2022-08-30

NingboHengda Die-Casting Lock Factory е професионален производител на хардвер повеќе од 30 години!

 

Специјализирани сме за изработка на серии на катанци, електронски брави, комбинирани брави, брави за кабинети, брави за камери, брави за велосипеди, шарки, механизам за софа, кој главно се користи за кабинет, фиока, мебел, поштенско сандаче, кутија за пиштоли, кутија за клучеви и сеф. Нудиме и додатоци за троседот. Досега, поседуваме 12000 квадратни метри фабрички куќи, 60 работници и добро обучен персонал, 30.000 парчиња брави способноста за производство месечно ќе ви донесе брзо време на испорака.

 

Добивме сертификат ROHS и го следиме системот за квалитет на меѓународниот стандард и строго го проверуваме секој процес. Нашите производи се извезени во повеќе од 25 земји и области.

 

„Најдобар квалитет и врвна услуга“ е нашата цел. Искрено се надеваме дека ќе соработуваме со клиенти од целиот свет. Добредојдовте клиенти да не посетат за понатамошна дискусија.

 

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy